Rólam

Üdvözlöm!

Mits Roland vagyok, a szórakoztatóiparban DJ Mitsként ismert lemezlovas.

1990-ben születtem, már gyermekkorom óta érdekelt a zene és a technika világa. 17 éves korom óta lehetőségem volt rendszeresen diszkós pult mögé állni. Úgy érzem becsülettel kijártam azt a bizonyos szamárlétrát, és mára zenei szolgáltatóként végzem munkámat.

Magam mögött tudhatok már szép számú esküvőt, céges és privát rendezvényt, nyári fesztiválokat, rezidensi szerepet klubbokban és rengeteg ismert hazai sztárfellépőkkel közös rendezvényt, és megannyi elégedett ügyfelet.
Jelenleg MAHASZ engedéllyel, jogtiszta zenei anyaggal, a Magyar DJ. Szövetség tagjaként, dolgozom, mint Esküvői-Rendezvény DJ.
Bízom benne, hogy oldalamat és szolgáltatásaimat böngészve megtalálja mindazt, amire Önnek szüksége van. Fő tevékenységem az Esküvői DJ és Rendezvény DJ!

 

Célom, hogy megrendelőim és vendégeim elégedetten távozzanak a rendezvény végén. Természetesen a kor elvárásainak megfelelően profi technikával rendelkezem, így bármely rendezvényen igazán színvonalasan tudok megjelenni, folyamatosan figyelve a fejlesztésekre és a trendekre!